منتدى شباب وبنات دمياط
منتدى شباب وبنات دمياط
منتدى شباب وبنات دمياط
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى شباب وبنات دمياط

منتدى اخبارى يهتم بجميع الاخبار السياسة والرياضية والتعليمية
 
الرئيسيةالفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري Icon_mini_portal_enأحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر
 

 الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
{كاتب الخبر}{الخبر}
بنوتة مصرية
نائبة المدير
نائبة المدير
بنوتة مصرية


الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري Empty
مُساهمةموضوع: الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري   الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري Emptyالأحد 11 مارس - 2:12




الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري


الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري 817-grey
الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري Coocking;tile=2;sz=300x250;ord=123456789?






المقادير:
-حسب عد الافراد الذي يتفضلوا علي الغذاء لحم بالعظم ارز عيش (خبر محمص بالفرن)
-صلصه بندورة
-1 حبه بندورة
-2فص ثوم مدقوق ناعم
-1 ملعقه خل
-2 بصل
-2ملعقه سمنه

الطريقة: الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري 7_13_5%5B1%5D
-نضع الحم في حله علي النار مع حب الهيل وبصله صغيره ورشه فلفل اسود وترك علي النار حتي النضج
-ثم نقوم بتسويه الارز الابيض ثم في حله اخري نقطع البصل قطع صغيره ونحمر في السمن ونقشر حبه البندورة
-ونضيفها الي البصل ونحمره شويه مع بعض تم نضيف اليهم علبه الصلصه ونتركها تتسبك علي النار
-ثم ناخذ شويه في حله صغيره من الصلصه بعد النضج ونضيف اليهم مقدار 3 اكواب
من الشوربه بتاعه الحم بعد ان تكون استوت وضبط الملح والتوابل عليها حسب
الرغبه
-ثم نقطع الخبز بعد ان نكون حمصنه فب الفرن واصبح لونه ذهبيا
-اخضري طبق غويط او صنيه بايركس علي حسب ما تحبي تقدمي الفته
-ضعي الخبر في الصنبه اوالطبق الكبير وصبي عليهم الصلصه المضاف اليها الشوربه ثم ضعي طبقه من الارز الابيض ثم
-ضعي طبقه من الصلصه المسبكه علي وجه الارز
- ثم قومي بتشويح الحمه تشويحه خفيفه ( تحمير خفيف ممكن في نفس
الحله التي تمت عمليه تسوبه الحمه فيه بدون ان تضيف اي ماده دهنيه فقد ضيفي فلفل اسود ناعم وملح حسب الرغبه ثم
-قومي بتوزيع الحمه في الصنبه واسكوبي باقي الصلصه المسبكه ثم في مقلي ضغيره قومي نتحمير الثوم وعند ما
-يحمر ضيفي اليه ملعقه الخل ثم ضيفي اليها شويه من الشوربه او الصلصه مقدار 3 ملاعق ثم ضفيهم الي الصنيه علي الوجه
مع مراعاه ان تقومي بتوزيعهم علي كل الصنيه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أم نور
المراقبة العامة
المراقبة العامة
أم نور


الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري   الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري Emptyالثلاثاء 13 مارس - 19:30

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآىه يانى من الحاجات اللى بتجوع دى

أنا باععععععععععشقها



كنتي هاتيلي طبقين تلاتة وانتى بتكتبي الوصفة



تسلم الأيادي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بنوتة مصرية
نائبة المدير
نائبة المدير
بنوتة مصرية


الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري   الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري Emptyالأربعاء 14 مارس - 1:21

هههههههههههههه عنيا ام نور

ده انا اعملهالك مخصوص واجيبهالك

تسلمى حبيبتى على المرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفتة بالخل والثوم مقدمة من المطبخ المصري
استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل معكرونة باللبن والثوم
» المجلس المصري للشؤون الخارجية: يجب أن تعتذر تركيا عن تدخلها في الشأن المصري
» مذيعان ومعدة بالتليفزيون المصري يتبرؤون من تغطية التليفزيون المصري
» الجيش المصري خط أحمر والشعب المصري 3 خطوط حمراء
» الفتة على الطريقة المصرية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى شباب وبنات دمياط  :: القسم العام :: القسم الخاص بحواء..البنات :: منتدى الطبخ والحلويات-
انتقل الى: