Raneem عضو ماسى
| موضوع: السمك الفيليه مع صوص الليمون والجنزبيل الإثنين 6 فبراير - 3:01 | |
| المقادير: - 1 ملعقة صغيرة قشر ليمون ,مبشور -3 حبة بصل أخضر ,شرائح 4/1 كوب بقدونس ,مفروم -2/1 كوب عصير ليمون -2 ملعقة كبيرة زبد 4/1 كوب زيت ذرة كريستال 2 ملعقة صغيرة جنزبيل ,طازج، مفروم - 8 شرائح سمك فيليه ملح و فلفل الطريقة : - يتبل السمك الفيليه بالملح و الفلفل. - يسخن الزيت فى طاسه و يحمر السمك حتى يصبح ذهبى اللون من الجانبين. - يذاب الزبد فى طاسه على نار متوسطه . - يضاف البصل الاخضر و قشر الليمون و الجنزبيل و يقلب. - يضاف عصير الليمون و يطهى لمدة دقيقة . - يضاف البقدونس و يقلب. - للتقديم يرص السمك الفيليه فى طبق و يصب الصوص فوقها |
|
|
بنوتة مصرية نائبة المدير
| موضوع: رد: السمك الفيليه مع صوص الليمون والجنزبيل الأحد 12 فبراير - 1:44 | |
| |
|
أم نور المراقبة العامة
| موضوع: رد: السمك الفيليه مع صوص الليمون والجنزبيل الثلاثاء 6 مارس - 17:58 | |
| |
|