الطريقة :
تجيبى الفرخه وتقطعبها زي ماتحبى وتغسليها كويس بدقيق وملح
وليمون وبعدين ياستى
تجيبى صنيه وتبشري فيها بصلتين كبار وجزرايه
وفلفل أخضر وطماطمايه كل ده يتبشر ومعلقه صلصه وشويه زيت وملح وفلفل أسود
مطحون مع حبهان أو هيل يعنى وكمون وكثبره ناشفه بس
وتحطى الفرخه
على التتبيله وتمزجيهم مع بعض وممكن تعملى بثور فى الفراخ عشان تشرب
التتبيله وتسبيها فى التتبيله من الصبح لبليل أو لو مستعجله وعملتيها على
طول برده بتبقى طعمها جميل
ايه راحين فين لسه
وبعدين تحطيها على البتوجاز وتحطى عليها
ورق لورا لو تحبى وتحطى عليها نصف كوبايه مايه وتوطى عليها خالص وتغطيها
طبعا بس ولما تستوى وتشرب من التتبيله بس التتبيله ماتنشفش ابقى بصى عليها
لو عايزه مايه حطيلها وبعدين لما تستوى خدى الصنيه زي ماهيا و حطيها فى
الفرن تحت الشوايه وممكن ترشى على قطع الفراخ نقطه زيت عشان تتحمر أكتر
ولما الوش ده يحمر قلبيها على الناحيه التانيه عشان تتحمر .
خلاص كده
ياقمرات وبألف هنا وشفا عليكوا يارب