منتدى شباب وبنات دمياط
منتدى شباب وبنات دمياط
منتدى شباب وبنات دمياط
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى شباب وبنات دمياط

منتدى اخبارى يهتم بجميع الاخبار السياسة والرياضية والتعليمية
 
الرئيسيةصينية الرقاق بالبشاميل Icon_mini_portal_enأحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر
 

 صينية الرقاق بالبشاميل

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
{كاتب الخبر}{الخبر}
دمياطيه اصيله
عضو هام
عضو هام
دمياطيه اصيله


صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل Emptyالخميس 27 أكتوبر - 18:42

وبالهنا والشفا




صينية الرقاق بالبشاميل




صينية الرقاق بالبشاميل 391238





ودي كمان أكلة بسيطة ممكن إننا نعملها في العيد




المقادير:




• نصف كيلو رقاق.




بصلة مقطعة قطع صغيرة.




• نص كيلو لحمة مفرومة.




• نص كوب كبير زبدة.




• نص كوب كبير دقيق.




• 4 كوبيات لبن.




• ملح و فلفل.




• 2بيضة.




• كوب كبير شوربة لحمة.




الطريقة:




1- هنعصج اللحمة المفرومة عن طريق إننا نقطع بصلة كبيرة إلى




قطع صغيرة بعد كده نضيف ليها الملح والفلفل الأسود واللحمة




ونحطهم على النار ونضيف ليهم معلقة زبدة ونسيبهم على النار مع




التقليب المتسمر وبعد نص ساعة نضيف ليها كوباية مية ونسيبها




على النار لغاية ما اللحمة تشرب المية وتستوي.





2- بعد كده هنجهز البشاميل عن طريق إننا نسخن الزبدة ونضيف




ليها الدقيق مع التقليب لغاية ما لون الدقيق يبقى ذهبي بعد كده




نضيف ليه اللبن تدريجيا مع التقيب المستمر لغاية ما يبقى قوامه




سميك بعد كده نضيف ليه الملح والفلفل الأسود بعد كده نشيله من




على النار وبعد ما يبرد نجيب بيضة ونحطها في طبق ونضربها




بالمضرب مع الملح والفلفل وبعد كده نضيفها إلى البشاميل ونقلبهم




مع بعض.




3- هنجيب الرقاق ونبلّه بالشوربة السخنة "ممكن إننا نستبدل




الشوربة بالمية" علشان يكون خفيف.




4- هنجيب صينية فرن وندهنها بالزبدة ونرص فيها نص كمية




الرقاق الموجود عندنا ونضيف ليها اللحمة وبعد كده نص كمية




البشاميل وبعد كده نرص باقي كمية الرقاق الموجودة، بعد كده




نغطي وش الصينية بباقي كمية البشاميل الموجود عندنا.




5- هندخل الصينية في فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعة أو




لغاية ما وشها يحمر بعد كده نخرجها من الفرن ونقطعها.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سكره
عضو هام
عضو هام
سكره


صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل Emptyالجمعة 28 أكتوبر - 3:00

مشكورة يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.dumyat2day.com
ToTyFruTTy
عضو هام
عضو هام
ToTyFruTTy


صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل Emptyالثلاثاء 15 نوفمبر - 7:47

صينية الرقاق بالبشاميل 1259073803
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
saged3r
عضو هام
عضو هام
saged3r


صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل Emptyالثلاثاء 15 نوفمبر - 7:49

صينية الرقاق بالبشاميل 9d529ad6f7
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
دمياطيه اصيله
عضو هام
عضو هام
دمياطيه اصيله


صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل Emptyالثلاثاء 15 نوفمبر - 19:45

تسلموا على المرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بنوتة مصرية
نائبة المدير
نائبة المدير
بنوتة مصرية


صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل Emptyالأربعاء 16 نوفمبر - 2:08


امممممممممممم باين عليها لذيذه

انا بعملها من غير بشاميل هجربها بالبشاميل

تسلمى حبيبتى ع التميز
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
دمياطيه اصيله
عضو هام
عضو هام
دمياطيه اصيله


صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل Emptyالسبت 3 ديسمبر - 21:55

تسلمى بنوته على المرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية الرقاق بالبشاميل
استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى شباب وبنات دمياط  :: القسم العام :: القسم الخاص بحواء..البنات :: منتدى الطبخ والحلويات-
انتقل الى: